Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






Kaupade ekspedeerimine

Otilde;hutranspordi osakond

Ülemaailmne õhutransporditeenus

ESTMA ja Euroopa võrgustiku koostööpartnerid moodustavad ühe Euroopa suurima ülemaailmse ulatusega õhutransporditeenust pakkuva ettevõtte.

Samuti oleme üks kõige suurematest lennujaamadele transporditeenust pakkuvatest ettevõtetest Eestis. Teeme koostööd kõikide lennufirmadega, mille bürood või esindused asuvad Eestis.

ESTMA teeb koostööd enamiku suuremate ja väiksemate õhutranspordi-ettevõtetega

Selliste sihtkohtade puhul, kuhu ei ole võimalik ainult Eestis esindatud lennufirmade abil otse lennata, organiseerime kombineeritud transpordilahenduse, kaasates soovitud õhutranspordi pakkuja tagamiseks töösse oma partnerid üle kogu maailma. Ainult sel viisil on võimalik täita kõik meie klientide soovid – pakkuda transporditeenust üle kogu maailma kõige erinevamatesse sihtkohtadesse, samuti mittegabariitsete kaupade vedu ja kiirsaadetiste täielikku transporditeenust. Esindades maailma kõige tuntumaid lennufirmasid, suudame tagada paindlikkuse erinevate lendude ja transpordivahendite valikul ning täita kõik veoaja ja hinnaga seotud soovid. Tänu kvalifitseeritud ja kogemustega personalile, Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvatele kontoritele ja ladudele saab ESTMA pakkuda parimaid lahendusi ülemaailmseks õhuveoks.

Veoste toimetamiseks lennujaamade kogumiskeskustesse kasutame fiiderteenuseid (Road Feedering Services), samuti lennufirmade poolt pakutavaid veoautosid ning nii meie oma kui ka koostööpartnerite järelhaagiseid. Lennufirmade veoautod sõidavad kindlaks määratud marsruutidel vastavalt ajagraafikule Tallinna ning suuremate lennujaama kogumiskeskuste vahel.

Kaupade ekspedeerimine

Nutikad lahendused

Ekspediitoril on ökonoomse transporditeenuse osutamisel võtmeroll. Seetõttu on ESTMA teeninduse põhikriteeriumideks usaldusväärsus, täpne ajagraafik ja maksumus.

Me organiseerime ja koordineerime ülemaailmset veoste transporti, pakume ukselt-uksele veoteenust ning korraldame raudtee-, maismaa-, õhu- ja veetransporti. Pakume lahendusi nii vastuvõtu-, ümberpaigutamis- kui ka ladustamisprobleemidele ning korraldame kas iseseisvalt või oma partnerite abiga veoste tollivormistust, kindlustust, markeerimist ja inspekteerimist.

Hoiame end pidevalt kursis turu arengusuundadega ning pakume oma klientidele ainult kõige paremat:

ülemaailmseid logistikalahendusi raudtee-, maismaa-, õhu- ja veetranspordi näol;

kaupade ekspedeerimisel raudteel Balti riikide, endiste liiduvabariikide ja Venemaa piires;

võimalust konteinerite tühjendamiseks ning kauba edasitoimetamiseks tavalise raudteetranspordiga;



transiitlaos ja külmhoones hoiustamise ning silostamisteenust.

 

Raudteeveod

 

Raudteeveod on ESTMA üheks prioriteetseks tegevusvaldkonnaks juba üle 10 aasta. Tänu kontorite suurepärasele asukohale Riia, Tallinna ja Klaipeda sadamates võtab firma vastu kaupa, mis saabub Euroopa Liidu riikidest, Põhja- jaLõuna-Ameerikast, Hiinast ja teistest riikidest ning teostab nende edasist kohaletoimetamist mööda kõigi tariifikokkuleppe liikmesriikide raudteed - Venemaale, Kasahstani, Usbekistani, Türkmenistani, Aserbaidžaani, Valgevenesse, Mongooliasse ja mujale.

ESTMA pakutavate teenuste valik raudteel hõlmab järgmisi teenuseid:oma 918 seeria isotermiliste vagunite olemasolu kliendi kauba veoks mistahes veeremi võimaldamine, nii raudtee üldpargi kui oma pargi kaasamisega: platvormvagunid ja konteinervagunid, poolvagunid ja kinnised vagunid, transportöörid ja erivagunid

kogu paberimajanduse korraldamine, mis on vajalik kauba lähtepunktist sihtjaama toimetamiseks

mistahes liiki ja keerukuse astmega vedude tariifide arvestamine – multimodaalsete vedude, ebagabariitsete ja ohtlikke kaupade vedude lahendused

raudteetariifide tasumine tänu otselepingutele raudteedega ja koostööle ekspediitorfirmadega kõigis 1520 ja 1430 mm rööpmelaiusega raudteega riikides

ESTMA kogemus raudteel hõlmab järgmiste kaupade vedu:

eritingimusi nõudvad kaubad – konserveeritud toodang, joogid


Date: 2015-12-11; view: 1265


<== previous page | next page ==>
Die Unverletzbarkeit | Laevade agenteerimine
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.006 sec.)