Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






Mezilidské vztahy

Vztah je něco, co se nedá vynutit ani koupit.Lidské vztahy jsou obrazem naší duše. Existují vztah mezi rodičů a dítěte.Celkové fungování rodiny velice působí na výchovu a tím i na budoucí osobnost a charakter člověka.Taky v mnoha rodinách dochází ke sporům,závisty a nepřejícnosty, protože honba za kariérou a penězi je někomu milejší než setkání s příbuznými.

Díky obyčejným setkáním vznikají nové známosti.Než si k člověku vytvoříme určitý vztah, musíme ho poznat.Nekteři mohou stát našimi přáteli. Mezi kamarády neměla by chybět důvěra, upřímnost a především opora.Není nad to vědět, že je možnost podělit se o své problemy s kamarádem nebo kamarádkou, vyslechnout rady a přijmout pomocnou ruku.

Dva zamolovaní však prožívají jeden z nejkrásnějších vztahů, jaký vůbec existuje a tím je láska.Podržet jeden druhého v těžkých situacích.Druhým typem vztahů jsou různé aktivity pro seznamení, např. Škola seznamení, obsahující otazky k nejpopularnějším tematům jako- jak na první rande,jak sbalit holku nebo ženu, jak okouzlit kluka, muže svých snů.

Chtěl bych uvádět vám jeden dobrý příklad o různých vztazích ke drahým švýcarským hodinkám, na které člověk měsíc vydělával, a k levným, které ale jsou přesto neméně hezké a kvalitní. Vztahy jsou různé, ačkoliv kvalitou i vnějším vzhledem se moc neliší. Dílo je v nákladě krterý se na ně zaplatili. Schopnost komunikovat a zvladnout své emoci

Mezilidské vztahy jsou tou oblastí společenských vztahů, věnováné sociálním vztahům od člověka k člověku, pro které jsou charakteristické vztahy mezi malými a velkými skupinami, nebo se zaměřuje na přátelství a manželství. Člověk zaleži dneska na internetu, lidí komunikují prostřednictvím textových sdělení. Lidské chování v jakémkoli elektronickém prostoru, tedy nejen na internetu, ale například i při komunikaci přes telefon hraje důležitou role v mezilidských vztazích.



Láska a manželství, přátelství a partnerské vztahy, personální komunikace, pracovní vztahy,atd. Velmi důležité věci. V Práce na vás čeká prácovni vztahy mezi kolegy, na univerzitě je studentské, doma – rodinné. Člověk od nepaměti žije ve společenství jako takové vytvárí a formuje lidské vztahy je to vztah rodiče a dítěte, partnerský vztah, vztah mezi různymi generacemi, kamarádský vztah, vztah stejných nebo opačných pohlaví, vztah nadřízeného a podřízeného a další.

 

 


Date: 2016-03-03; view: 909


<== previous page | next page ==>
Verhältnis zur Öffentlichkeit | Result and Discussion
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.007 sec.)