Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






Analýza rychlosti webu: Objevte problémy dříve než vaši zákazníci

Analýza obsahu

Najděte pomocí přehledů obsahu v Google Analytics nejnavštěvovanější obsah webových stránek a poklady, které jsou na nich ukryté. Zjistíte, jak často uživatelé navštěvují jednotlivé stránky webu, jak dlouho na nich zůstávají a jak často uskutečňují konverze. Všechny přehledy najdete v části Obsah.

Site Search: Přiveďte návštěvníky k cíli rychleji

Pokud návštěvníci nemohou nalézt to, o co mají zájem, vyhledávají. Díky přehledům Site Search v Google Analytics můžete zjistit, co návštěvníci skutečně hledají. Objevte promarněné příležitosti v souvislosti s produkty a zkraťte dobu do konverze.

Přehledy služby Site Search poskytují následující údaje:

· kolik návštěvníků na webových stránkách použilo vyhledávač,

· jaké vyhledávací dotazy návštěvníci použili,

· interakce návštěvníků s webovými stránkami po vyhledávání (např. zda vyhledávání zpřesnili, zobrazili další stránky nebo web opustili).

Analýza na stránce: Zjistěte, jak se návštěvníci na vašem webu pohybují

Při prohlížení přehledů Google Analytics je občas obtížné představit si navigaci návštěvníků na dané webové stránce. Pomocí funkce Analýza na stránce můžete vizuálně analyzovat pohyb návštěvníků na webu.

Analýza rychlosti webu: Objevte problémy dříve než vaši zákazníci

 

Všichni víme, jak frustrující je pomalé načítání webových stránek. Pomalé načítání stránek však může uškodit také inzerci a hodnocení ve vyhledávači. Pomocí přehledu Rychlost webu ve službě Google Analytics můžete zjistit, jak dlouho trvá načtení vašich stránek. Vyhledejte a opravte pomalé stránky. Vaši návštěvníci to ocení.

Přehledy Rychlost webu měří tři aspekty latence:

· Doba načtení stránky pro vzorek zobrazení stránek na webu.



· Rychlost provedení nebo doba načtení libovolného samostatného požadavku na server, události nebo uživatelské interakce, které chcete měřit

· Jak rychle prohlížeč analyzuje dokument a zpřístupní jej pro uživatelskou interakci.

Měření událostí: Zjistěte, co návštěvníci na vašem webu dělají

Mít představu o zapojení návštěvníků na stránkách je užitečné. Zjistěte, jak často uskutečňují interakce s prvky Flash a AJAX nebo jak často klikají na odkazy pro stažení brožur k produktům. Můžete dokonce nastavit měření událostí a získat podrobnější představu o chování návštěvníků.

 


Date: 2016-01-05; view: 495


<== previous page | next page ==>
B)& généreux | Mobilní analýza
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.008 sec.)