Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






PŘÍBĚH 5. JAKUB WAGNER MÁ KONKURENCI

Dobrý den, paní Bláhová,

Představte si, co se mi stalo. Hned cestou od Vás z Brna mne ve vlaku něco štíplo do holeně. Chtěla jsem se poškrábat, a on se tam třepetal z nohy asi 5 mm dlouhý bílý tenký červík. Vyděsila jsem se. Vzala jsem papírový kapesník

a zatáhla za něj, ale přetrhla jsem ho. Nenápadně, aby ostatní lidi ve vlaku neviděli, že mi z nohy leze červ. Od dírky se táhla ještě deset dnů růžovočervená 10-12 cm dlouhá čárka, dnes světle hnědá. Patrně jak jsem je začala ničit uvnitř ořešákem, pelyňkem, hřebíčkem a Ivermectinem, tak se cpou více k povrchu těla. Je to normální průvodní jev? Nebo jich mám tolik, že je ani 14 denní kúra Ivermectinu s Hetrazanem všechny nezahubila? Protože jsem ještě nejedla Albendazol ani Praziquantel, usoudila jsem, že to byl vlasovec. Svědění a pupínky se mi po Ivermectinu opakují. Kam dohlédnu, na rukou i nohou vidím vystrčenou bílou špičku, někdy s černou tečkou. Co to je a co s tím? Zkusím se naložit do vany s mms. Není lepší, když jsou na povrchu a nezalézají dovnitř, ať už je to co chce? Lehtá a svědí mně i v uších. Ivermectin mažu do nosu i do uší a svědí mne i oči. Jakéže to oční kapky jste doporučovala?

20.7.2012 Na kontrole vidím celkový pokrok. Zmizela téměř všechna plasmodia, viry a bakterie po MMS už neměřím vůbec. Poslední, co vždy přetrvává nejen u této klientky, ale u všech klientů všeobecně, jsou filária. Léčba postupuje dle plánu. Zopakuje protivlasovcovou kůru a zařadí i kryoterapii. Termín kryoterapie si sjednávejte spíše k večeru, kdy se mikrofilárie stahují do podkoží a periferií.

Mail

Paní Bláhová,
to je neskutečné, jak já mám protkané podkoží vlasovci. To je snad místo vedle místa. Ti se ve mně množili aspoň 20 let. Vidím je pod kůží. Vidím jejich cestičky. A jak, doufám, "chcípají", tak se mi dělá takových ucpaných žilek a modráků. Záchranou při urputném svědění pro mě jsou MMS koupele a zappování. To se mi vždy uleví, alespoň na hodinu. A pak to začne nanovo. Občas se mi zavlní, zaškubne v lýtku. Nejhorší je to k večeru, ale ani ve dne nezahálí. Ivermectinovou pastu jsem brala dvojnásobnou dávku a teď beru třetí den Hetrazan. Chemie se jim zjevně nelíbí. Někdy si říkám, že bych si vzala snad i jed na krysy, kdybych věděla, že odpochodují. Kdyby mi někdo před půl rokem řekl, že něco takového je možné, tak mu nebudu věřit. Dnes se mi to vše s parazity jeví tak logické, všechno to do sebe zapadá, že nemohu pochopit, jak klasická medicína může v prvé řadě nemyslet na parazity, nechat lidi tak zamořit a trpět. O dostupnosti léků nemluvě.Věděli to před tisíci lety, věděli to primitivní národy a civilizovaná společnost na parazity snad zajde. Chvála těm, co šíří osvětu a dávno zapomenuté informace. To jen tak, abych si ulevila. Jednou rukou píši, elektrody mám v podkolení a strefuji vlasovce. Mrchy jedny, stěhují se do čím dál nedostupnějších a choulostivějších míst. Pěkný večer přeje S.



2.8.2012

Posílám fotky, je to foceno mobilem.

30.7.2012

Když jsem obvodnímu řekla, že to, co ze mne leze na fotkách byl určitě červ, že vylezl asi 5 mm, hýbal se a že svrab snad není tak velký a v těch boulích , že se to vlní a přelévá z místa na místo, tak řekl, že si tím není jistý, ale takto vypadají i cestičky od svrabu. Napsal mi lístek na kožní. Ještě jsem mu říkala, že mi byli diagnostikováni vlasovci a strunovci. Na to odpověděl, že to mu nic neříká a když jsem nebyla v zahraničí, tak je vyloučeno, abych v ČR chytla nějaké parazity od komárů. Večer jsem si naložila nohy na půl hodiny do lavoru s MMS, ráno se mi tam ještě hýbali a přesouvali, namazala jsem si nohy ořechovou tinkturou a ivermectinovou pastou. Zatím je klid. Buď usnuli, nebo je po nich. Uvidím večer. Doplňuji: večer se zase začali hemžit, ale méně než včera.

24.8.2012 Já mám pocit, že jsem k vám přišla za minutu 12, že už jsem byla téměř "jejich". A že se snad ve mně rychleji množí než chcípají. U našeho rodinného diagnostika jsem se i rozbrečela, dýchla na mne taková bezmoc a beznaděj z nelikvidovatelnosti červů. No, ale zase bojuji. Co mi jiného zbývá.

Odpoledne. Klientce jsem poslala rozpis daleko razantnější a delší hetrazanové kúry, kterou jsem našla v učebnicích. Srovnávám v něm postupy tří autorů.

Konečně se mi soubor povedl otevřít, uložit, přečíst. To víte, že mne to oslovilo, to je přesně ono, proč mi zatím nic moc nezabírá. Navíc s mou nadváhou a tukovou tkání, kam těžko proniká lék. V tom podkožním tuku jsou neřádi usalašení. Mám i ztluštělou kůži, i bulky velikosti hrášku. Chci jít do toho razantně, po důsledném změření a konzultaci s vámi.
Nechci si fandit, ale po zkušenosti s tím, co vidím pod svojí kůží, si už mnohdy při prvním pohledu na kůži člověka, kterého potkám, říkám - má je taky. Chudák o jen tom zatím neví. Těším se, že konečně něco zabere!!!!!

26.8.2012 Dobrý den,
dnes jsem si to znovu v klidu přečetla a sepsala si pro svou váhu dle vašeho závěru rozpis. Od konce června jsem zhubla 16 kg!!!! / V listopadu už 27 kg!/ Chválím a jásám. Znamená to značné uvolnění a zprůchodnění lymfy, klientka už musela zahubit pluky mikrofilárií. A pak že není výsledek!!
Teď jsem uprostřed třetí kúry, beru teď 2 tablety Hetrazanu ráno a dvě večer. Dát si pauzu nechci, mám obavy, že se ještě více namnoží, mám je pod kůží místo vedle místa. A možná i proto lezou ven, že už je jich tam hodně.
Od rána od 3 hodin mi nějaký neřád okusuje loket, další leze po krční páteři a další štípou a lezou jinde po těle. Hetrazan se jim nelíbí. Pocitově je pro mne nejhorší ten lezoucí, sunoucí se pohyb. Občas mne napadne, že strčení dvou jehlic na pletení do zásuvky by to definitivně ukončilo. Po obědě se půjdu naložit do MMS . Potvůrky jedny, já jejich celá nikdy nebudu. Po smrti se nechám zpopelnit. Skončí zároveň se mnou!

Přes závažnost situace jsem řvala smíchy. Klientce se nedivím. Odstraňovat filária je únavně zdlouhavé, ale vlasovci jsou loajální ke svým hostitelům, nezahubí si je hned, je dost času nad nimi vyzrát. Probírali jsme cestování. Klientka byla před 25 lety jen jednou u maďarského Balatonu, jinak jen na své rodné severní Moravě. U Balatonu byla tehdy tak ošklivě poštípaná, že si to pamatuje dodnes.

 

 


Date: 2016-01-05; view: 741


<== previous page | next page ==>
PŘÍBÉH 3. ALERGIE, SENNÁ RÝMA | Podstawy prawne funkcjonowania UE
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.009 sec.)