Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






PŘÍBĚH 1. NAPSAL JSEM DOPISY NA ROZLOUČENOU

Pět variací na jedno téma - Vlasovci

PĚT VARIACÍ NA JEDNO TÉMA - VLASOVCI

TINITUS, ALERGIE OČÍ, SENNÁ RÝMA, UCPANÉ DUTINY, KŘEČOVÉ ŽÍLY,

SVĚDĚNÍ, EKZÉMY A PUPÍNKY, ZÁŠKUBY POD KUŽÍ

 

 

Vlasovci jsou nejfrekventovanější nákazou v ČR, osobně to odhaduji na 80 % promořenost obyvatel, moji pražští kolegové dokonce nesmlouvavě hlásí 100 % klientů. A není divu. Vlasovce přenáší bodavý hmyz, kterého u nás nejsme zvyklí považovat za hrozbu. Vlasovci pak podle místa, kde se nashromáždí, dokáží vyvolat nejrůznější onemocnění. Uvádím pět velmi názorných a zdánlivě odlišných příběhů, které spojuje právě jedna nákaza.

PŘÍBĚH 1. NAPSAL JSEM DOPISY NA ROZLOUČENOU

Chtěl bych vás seznámit s mým příběhem. Jsem muž, 59 let, celý život velmi akční. Měl jsem rodinu, děti, všechno bylo v pořádku. Pak jsem odjel do Thajska. Za dva měsíce po návratu, v červnu 2010, začalo peklo. Pískalo mi v uchu, točila se mi hlava, bylo mi špatně od žaludku, hrozná únava. Pomyslel jsem nejdřív na letní střevní chřipku, ale neměl jsem teplotu. Nepomohl paralen, ani jiné léky. Kvůli Thajsku mne napadlo nechat se pro jistotu vyšetřit v Centru cestovní medicíny v Praze na Uhelném trhu. Na rozbor krve jsem potřeboval doporučení od svého obvodního lékaře, prý jinak jsou testy velmi drahé. Krev, stolice, test na helmintózy, vše bylo negativní. Závěr: je to alergie. Byl jsem odeslán obvodním lékařem na ORL. Následoval rentgen krční páteře, CT hlavy kvůli závratím a CT dutin kvůli ucpávání a nekonečnému lepkavému sekretu z nosu. Nasadili mi spoustu léků na alergii, nevolnost atd. To trvalo půl roku. Nevolnost se zhoršovala. V břiše mi vařilo, pálilo mne při močení a stolici. Obvodní mne odeslal na Bulovku. Opět všechna vyšetření včetně HIV, venerologická vyšetření, znovu se odebírala krev a stolice na parazity, vše negativní, závěr: jsem zdravý. Běžně se tato vyšetření pacientům nedělají, vzali mne jen proto, že jsem se vrátil z Asie. Ostatní jsou bez šance. Stejně mi ale nepomohli. Dostal jsem nějaké léky na úpravu střevní flóry a potíže se mírně upravily. Následovala kolonoskopie-negativní. Lékař ORL navrhl pobyt u moře, návštěvu solné jeskyně a nakonec vysekání nosní přepážky, aby se dostalo více vzduchu do mozku a tím se odstranilo točení hlavy. Po návratu od moře byl stav stejný, jenom se přidal ekzém. Po měsíčním bezvýsledném užívání kortikoidů už si se mnou paní doktorka na kožním nevěděla rady. Znovu mi nechala vyšetřit krev, HIV atd…vše negativní. Byl jsem tedy odeslán na psychiatrii s tím, že příčina bude asi psychosomatická. Byl jsem opravdu psychicky na dně. Představte si, že se dva roky nevyspíte kvůli pískotu v uších. Ten byl tak silný, že když jsem si lehl, zdálo se mi, že kolem mne projíždí vlak. Stále se vám točí hlava, stále je vám nevolno. Měl jsem navíc pocit cizího tělíska v oku, několikrát jsem byl u očního a žádal jeho odstranění, samozřejmě jsem byl vyhozen, že tam nic nemám, že si vymýšlím a obtěžuji. Nebyl jsem schopen se účastnit běžných rodinných povinností, propadl jsem apatii. Neměl jsem zájem o jakoukoliv činnost, o návštěvy, přátele, rodinu, sport. Rodina se mi rozpadla, zvlášť když oficiálně jsem byl zdráv. Už jsem se smířil s tím, že se to nikdy nezlepší. Napadaly mne myšlenky na ukončení života. Napsal jsem dopisy na rozloučenou.



Vnitřně jsem ale cítil, že nějaká příčina být musí a hledal jsem pomoc na internetu. Našel jsem ing. Bláhovou a stručně jí moje potíže popsal. Její závěr byl jednoznačný - jde o parazity. Začal jsem podle pokynů užívat albendazol, praziquantel a Ivermectin. Za tři týdny byl výsledek neskutečný. Masivní odchod parazitů, velký objem stolice každý den, točení hlavy téměř ustalo, pískání se zmírnilo. Dokonce jsem začal spát. Celkově je mi podstatně lépe. Antiparazitika kombinuji se zapperování hlavy, uší a dutin. Uši a dutiny vytírám ivermectinovou mastí, navíc dutiny proplachuji MMS roztokem. Vše, co ze mne odcházelo, jsem zdokumentoval. Fotografie byly pro mne dosti šokující. Koupil jsem běžný mikroskop a hned při prvním zvětšení sekretu z nosní sliznice jsem objevil háďátka. Nedalo to žádnou práci. Proto žasnu, že když jsem já, laik, napoprvé parazity našel, že je neobjevili ani jedni odborníci na parazity v Praze. Hodně jsem přemýšlel o tom, kde se to ve mně všechno vzalo. Záblesky podobných potíží se už objevovaly v minulosti, ještě před cestou do Asie.

Bydlel jsem na vesnici u Prahy, na dvoře byla štěňátka, koťátka, králíčci, slepice, se vším jsme si hráli, když něco chcíplo, od sousedů se přineslo nové. Nikdo si neběhal umývat ruce. Jako dítě jsem hodně skřípal zuby, maminka mne v noci budila a prosila, ať neskřípu. Skřípání zuby je prý jeden ze symptomů přítomnosti parazitů. Na vesnici byly velkochovy drůbeže, v drůbežárnách pracovala celá rodina. Přímo v domácnosti byly několikrát psi i kočky. Štěňata se odčervovala, na sebe jsme zapomněli. V mé práci jsem přišel často do kontaktu s hlínou a zeleninou /háďátka/.

Babička i maminka si často stěžovaly na točení hlavy. ,,Dnes mám ale motolici", říkala maminka. Později měla s točením hlavy a zvracením velké potíže, ale lékaři to přičetli krční páteři. Zemřela v 70 letech na infarkt, dnes už vím, že to byli pravděpodobně také paraziti.

Na závěr bych chtěl poděkovat ing. Bláhové, která mne vrátila do života. Je to sice běh na dlouhou trať, když si je nesu od dětství, ale kde je známa příčina, je i naděje.

S panem K. z Prahy si mailujeme.

3.2.2012 Dobrý den, paní inženýrko, posílám 3 fota sekretu z nosu. Dnes spánek zase lepší, cítím se chvílemi velice dobře, pískání jenom občas. Nesrovnatelné s dobou před vánoci, v podstatě jiný člověk. Pokožka na těle bez vyrážky, velký rozdíl je u kůže chodidel, přestože jsem s nimi nic nedělal. Tvrdá kůže je pryč, i krupička pod kůží. Celý život jsem měl pukliny na patách, hrozná bolest. Hlavně se ale změnila psychika, mám opět chuť do života ! Myslím ale, že je ještě potřeba vyčistit je z dutin, tam ještě jsou. Nosní sliznici proplachuji MMS. Beru Joalis, zapperuji hlavu. To zapperování se jim nelíbí.

Stále beru Ivermectin ob den. Včera jsem si vzal albendazol a dnes opět ve stolici škrkavky. Za 60 let jsem zanesený pekelně. Zatím s ivermectinem nepřestanu, bojím se, aby se zase nenamnožili.

5.2.2012 Dobrý večer, před chvílí tu byla moje oční lékařka. Divila se, když jsem jí ukázal své nohy. Nejen že nemám ztvrdlou kůži, ale skoro mi zmizely křečové žíly. Hned si napsala jména všech léků, které jsem bral. Posílám fota škrkavek, které ze mne vyšly.

7.2.2012 Dobré ráno, ptala jste se, jestli jsem zhubl. Za ten měsíc jsem zhubl 3,5 kg. Jím trochu méně, úplně mne přešla chuť na sladké. Sice jsem ani před tím nesladil a nejedl dorty, ale chuť na to jsem měl hroznou, stálo mne to vždy hodně sil a vůle to nejíst. Někdy jsem to ale porušil a snědl, co se dalo, například celou bonboniéru atd. Jako malý jsem byl bit, snědl jsem všechny kolekce už před vánoci. Co je nyní ale úžasné, to jsou mé křečové žíly, byly strašné, dvakrát operované, prvně již ve 24 letech, pak mne čekala mnohokrát sklerotizace a teď mi je chtěli opět vyřezat až od třísel. Řekli mi, že je to dědičné po matce, ta je měla taky hrozné, ke konci života bércové vředy. Nyní skoro zmizely, nohy mám hladké, velká úleva, není v nich tlak. Každému je ukazuji a všichni překvapeně hledí. Usuzuji tedy z toho, že parazity jsem nakažen od dětství, popřípadě rovnou od matky. Moje tělo se s tím asi dříve nějak srovnalo, byl jsem mladý, ale nyní už to nezvládlo, paraziti začali vítězit. Naštěstí jsem objevil Vás

9.2.2012 Je mi dobře, dnes jsem podruhé vysmrkal nitkovitý úvar, dlouhý několik centimetrů. Říkáte, že to budou dospělci, kteří byli usídleni v mých nosních dutinách. Všechno fotím. S každým takovým ,,úbytkem" je mi zas o něco lépe. Ucho občas ještě trochu píská, ale proplachuji ho MMS. Ty moje žíly, to je zázrak, přítelkyně kroutila hlavou, předtím to byla hrůza

 

Protože klient spotřeboval tolik Ivermectinů a stále se objevovali další dospělci, usoudila jsem, že v Thajsku asi chytil tropickou malárii, která nám brzdí léčbu.

Léčbu jsem usměrňovala zatím na dálku, jen podle zkušeností s ostatními klienty. Plasmodia i mikrofilária jsou schopny napadat i oko, způsobují záněty, otoky různých struktur oka, alergické reakce, konjunktivitidu . Známá oční lékařka napsala klientovi silné oční kapky. Současně je nutno užívat Ivermectin i orálně, jinak se vlasovci do oka vrátí odjinud. Tinitus se u pana K.zmírňuje, ale trvá.

PRVNÍ MĚŘENÍ 30.3. 2012 odhalilo tropickou malárii, měla jsem správné tušení. Kromě toho měl klient také všechny tři evropské druhy malárií. Není divu, že mu bylo tak bídně. Klient měl dále řadu dalších parazitů a vlasovců, i tropických, závažné bakterie i viry…Pan K. obchoduje s tropickým ovocem, fyzicky ho přebírá a skladuje, takže i jeho práce může být zdrojem infekcí navrch k těm, které získal v dětství a mládí. Kromě antihelmintik a zapperování ještě bral detoxikační preparáty, především na plasmodia, dutiny, ucho,

a Eustachovu trubici. Jakmile je začal brát, začal se potit, což předtím neznal. Tělo si uvědomilo infekci a začalo bojovat. Pokaždé, když vynechal na delší dobu Ivermectin, zhoršil se a tak se k němu zase vrátil. Kromě antihelmintik trvale bral MMS. V létě už jsem si dělala starosti, jak budou vypadat jeho játra po dlouhodobém užívání chemie. Klienta čekala komplexní 60 letá prohlídka. Oba jsme počítali se špatnými jaterními testy a plánovali detoxikovat játra a ledviny. Komplexní zdravotní prohlídka / moč, krev, srdce, tlak…./však ukázala, že všechny orgány pracují bezchybně a vše je v normě, včetně jaterních testů!! To bylo překvapení a úleva i pro mne. Znova se ukazuje, že samotní paraziti nadělají větší neplechu než antihelmintika.

Na červencové kontrole bylo co slavit : KLIENT UŽ NEMÁ TINITUS, který ho loni málem dohnal k sebevraždě! Ani ve dne, ani v noci. Oči už neřežou a nepálí, zbytek těla je čistý. Posledním nemocným orgánem jsou zanesené dutiny. Pan K. mi poslal několik fotek toho, co v průběhu času vysmrkal. Podle jeho názoru hlavní podíl na vyléčení ,,beznadějného" stavu měl Ivermectin.


Date: 2016-01-05; view: 935


<== previous page | next page ==>
It Only Takes One Shot | PŘÍBÉH 3. ALERGIE, SENNÁ RÝMA
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.007 sec.)