Home Random Page


CATEGORIES:

BiologyChemistryConstructionCultureEcologyEconomyElectronicsFinanceGeographyHistoryInformaticsLawMathematicsMechanicsMedicineOtherPedagogyPhilosophyPhysicsPolicyPsychologySociologySportTourism






CFG Gestió Administrativa, Mòdul , Operacions auxiliars tresoreria

 

Entra en la pàgina de axa.es i contracta una assegurança de vida online.

Fins quina edat et permet fer el contracte ? Quina és l’edat mínima ? Calcula la prima mensual per una assegurança d’una persona de 25 anys amb un capital de 100.000 ˆ

Hasta 56 años se permite fer el contracte online , la edad mínim a18

Entra en puntoseguro.com.

Marca la pestanya assegurança de la llar. Abaix pots trobar les cobertures de l’assegurança de la llar, les bàsiques, opcionals, etc. Es pot contractar “la loza sanitaria y los critales “ dins de l’assegurança de la llar ? Quines són les cobertures bàsiques ? En robatori, es pot incloure l’ús fraudulent de les targetes ? Queda coberta les tases dels bombers ?

Torna enrere i entra en comparar assegurances de la llar, selecciona un àtic, en nucli urbà, com propietari, per una vivenda habitual, de 100m2, amb codi postal 08036, construïda al 2008, sense rehabilitar, amb porta blindada, amb continent de 80.000 ˆ i 20.000 ˆ de contingut. Et caldrà deixar una adreça de correu. Llavors rebràs una proposta al teu correu. Quin és el preu per la Zurich. Pots enganxar la proposta rebuda per les diferents companyies.

Fes click en detalls de la Zurich, i observa quin és l’import màxim en diners metàl·lics, en cas d’atracament i ús fraudulents de les targetes. Quin és el valor màxim per una joia per que sigui assegurable. Estan assegurats els danys per la neu ?

Entra en la pàgina següent verti.es i simula l’assegurança d’un vehicle. Inventat totes les dades, matrícula, antiguitat carnet, etc. Determina els preus per una assegurança a tercers i tercers ampliades. Quines cobertures addicionals ofereix aquesta modalitat d’assegurança ? Agafa l’import de prima si el pagament és mensual, calcula el total anual si paguem per mesos. Quina diferència trobem amb un pagament únic anual ? Fes un resum de les dades de l’assegurança.

 

Pots mirar d’entrar en un altre pàgina i fer una altre simulació d’assegurança de cotxe mostrant les característiques i condicions-

Pots buscar en la següent adreça les característiques de assegurances de multirisc del comerç-

https://seccioncredito.cofares.es/wps/wcm/connect/35af5907-372a-49ac-9248-b902fb6c6977/SEGURO+FARMACIA.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=35af5907-372a-49ac-9248-b902fb6c6977

Quines són les cobertures de valor añadido ? Quin penses que és el motiu ?

En la modalitat 3 posa exemples d’activitats excluides de d’assegurança del comerç i algunes a consultar. El robatori no es cobreix en ... Busca els motius pels quals penses que es dificulta l’assegurança dels punts anteriors.



En la modalitat 5, quins valors queden coberts en caixa i fora de diners ? Quina és la forma de compensar els sinistres.

Busca a veure si pots trobar cap simulador de multiriscos del comerç o d’una assegurança diferent de les vistes anteriorment. Fes un resum de les característiques.del producte.

 

 

 


Date: 2015-12-11; view: 747


<== previous page | next page ==>
HISTOIRE DU COSTUME D'ARLEQUIN | Express in one word.
doclecture.net - lectures - 2014-2024 year. Copyright infringement or personal data (0.007 sec.)